Serveis

Serveis que ofereix el nostre centre

// PREVENIM MALALTIES //

Vacunacions i medicina preventiva

L’objectiu de la medicina preventiva és evitar o minimitzar l’aparició de malalties i mantenir els animals en un estat de salut òptim, millorant-ne la qualitat de vida i evitar així la necessitat de tractaments feixucs o costosos.

Inclou la higiene, la desparasitació i la vacunació, la qual és especialment important, ja que és una eina crucial que ajuda a prevenir malalties infeccioses, moltes de les quals poden ser greus o fins i tot mortals.

// VARIETAT DE SERVEIS //

Medicina interna i general

En medicina interna diagnostiquem i tractem malalties que afecten els òrgans interns dels animals.

Comprèn diferents disciplines com Gastroenterologia, cardiologia, endocrinologia, urologia, etc

Pel que fa a medicina general, proporcionem serveis i cures bàsiques destinades a mantenir la salut de la teva mascota i a tractar les malalties comunes:

  • Revisions rutinàries
  • Vacunació
  • Desparasitació
  • Cura dental
  • Nutrició

// INFORMACIÓ DETALLADA //

Diàgnòstic per la imatge

Les tècniques de diagnòstic per imatge ens permeten obtenir informació detallada sobre l’anatomia interna i les possibles patologies. Les tècniques que utilitzem són la radiologia i l’ecografia.

// INTERVENCIONS QUIRÚRGIQUES //

Cirurgia

De vegades cal realitzar intervencions quirúrgiques per a medicina preventiva (esterilitzacions), també per a diagnosticar (presa de mostres per a biòpsies), tractar o corregir problemes mèdics (malalties, malformacions, càlculs vesicals), ortopèdics (fractures, per exemple) o altres condicions patològiques dels animals.

// DIAGNÒSTIC I TRACTAMENT //

Laboratori

El servei de laboratori veterinari és essencial per al diagnòstic i el tractament de malalties. Al nostre centre realitzem diferents tipus d’anàlisis i proves com: anàlisis de sang i d’orina, de femtes i altres tipus de proves relacionades amb l’ hematologia, microbiologia o parasitologia.

Col·laboracions

Motivats i conscienciats de forma especial pel benestar animal,
la nostra clínica col·labora amb diverses associacions sense ànim de lucre:

Skip to content